Memiliki potongan badan impian bukan lagi mimpi tapi realiti

Cara pantas membakar lemak – Formula berasaskan daun Senna yang telah membantu lebih 30 ribu pengguna!

Dah usaha macam-macam untuk buang lemak tapi masih tak berjaya?

Bersenam hari-hari pun masih tak nampak beza
Masuk gym pun tak jalan juga. Duit je habis
Diet pun sudah tapi masih macam tu juga

Serius sedih tengok badan sendiri

Pakai baju pun tak cantik
Nak pergi butik pun susah nak cari baju yang sesuai
Nak posing pun tak yakin. Ambil gambar pun kena shoot banyak kali supaya boleh nampak kurus
Paling tak tahan adalah kata-kata hinaan orang sekeliling
Tengok badan kita pun macam ada penyakit je kat badan

Tahukah anda kenapa lemak susah dibuang walapun anda dah diet dan bersenam bagai?

Puncanya ialah metabolisme badan kita dah lemah...

“Metabolism is a term that describes all the chemical reactions in your body. These chemical reactions keep your body alive and functioning. However, the word metabolism is often used interchangeably with metabolic rate, or the number of calories you burn. The higher it is, the more calories you burn and the easier it is to lose weight and keep it off.”
(sumber : healthline.com)

Dengan meningkatkan metabolisme badan kita, lebih senanglah lemak badan kita terbakar!

Memperkenalkan…

Minuman formula khas untuk meningkatkan metabolisme badan dan membakar lemak dengan lebih berkesan.

Berkesan sejak 2014 lagi

Formula berasaskan Daun Senna

Daun Senna merupakan herba yang berkesan untuk,
meningkatkan metabolisme
melancarkan proses pembuangan
membantu menurunkan berat badan
membuang angin dalam tubuh
memberi kecergasan secara semulajadi
“The leaves of the Senna plant are also used in some teas to help relieve constipation or promote weight loss.”
(sumber : medicalnewstoday.com)

Meningkatkan Metabolisme 3 kali ganda

Lebih cepat membakar lemak.

“Hanya 2 bulan sahaja dari 68kg Fiza berjaya turun kepada 54 kg.”
“Berat asal saya 96.7kg kepada 85.9kg dah berjaya turun sebanyak 10kg tanpa saya sedar. Apa yang paling best ialah sebelum ni pinggang saya 38 tapi sekarang saiz pinggang saya adalah 34.”

100% selamat

Tiada bahan terlarang dan merbahayakan

Diluluskan KKM BPFK

(Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan)

2706168/06/115

Mendapat kelulusan dibawah garis panduan

Bahagian Keselamatan Dan Kualiti Pemakanan

KKM.600-7/2/1

GMP

78-Z3-00683

Halal Jakim

JAKIM/(S)/(22.00)/ 492/2/ 1 023-03/2020.‬

MESTI

78/B/000152-092014 (01)

Jenama yang dipercayai

6 tahun dipasaran mendapat Pengiktirafan Asia Pacific Top Excellence Brand 2018/2019 & 2020/2022.

Telah digunakan oleh lebih 30,000 pengguna

Belum habis botol pertama muka bulat dah mula nampak runcing
Habis botol pertama berjaya turun 3kg!?”

Turut digunakan oleh selebriti

Pn. Affizza Azmi (Selebriti TV9)

Khai dan Rosma

Puan Rosma

Jaminan kami

Kalau anda dah guna 2 bulan dan ikuti semua program di group support yang kami sediakan, tapi masih tak nampak perubahan, kami akan kembalikan wang anda 100% tanpa banyak soal. Ini adalah sebagai tanda keyakinan kami atas keberkesanan produk ini.

4 bonus menanti anda kalau beli sekarang

PERCUMA Group support & coaching (bernilai RM300)
PERCUMA Personal Coach bersama pakar (bernilai RM1500)
PERCUMA shaker (bernilai RM15)
Potongan harga istimewa dari RM25 hingga RM158 mengikut pakej
Tawaran ini akan ditutup pada bila-bila masa sahaja. Dapatkan sekarang!

Berapakah harga MS SenaRos?

Harga asal 1 Botol RM114 (semenanjung). Tapi kalau anda beli sekarang akan dapat potongan harga yang istimewa!

PAKEJ 1 Botol

RM89.00 (S/M)
RM99.00 (S/S)

PAKEJ 2 Botol

RM159.00 (S/M)
RM169.00 (S/S)

PAKEJ 4 Botol

RM298.00 (S/M)
RM318.00 (S/S)

Soalan lazim

Ya pasti boleh jika ikut aturan yang diberikan.

Proses penurunan setiap individu berbeza tau kak. Biasanya boleh turun 3 hingga 7  KG dalam masa 1 hingga2 minggu sahaja, ada juga pengguna kami turun lbih cepat daripada itu.

Tiada kesan sampingan kerana MS SenaRos 100% bahan alami & telah mendapat kelulusan kkm serta halal jakim.

All Rights Reserved :
KR Successful Sdn Bhd1213594-W
Alamat : A-29-18 Kompleks Evo Mall, Bandar Baru Bangi
Tel: 03-89139394 | Email: krsuccessfulsb@gmail.com